Fatih Terim’le ilgili özel açıklamalar yaptı

0 1

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde tarihi durumda bulunan seçime sayılı günler kalmışken mevcut durumda bulunan yönetimin desteklemekte olduğu başkan adayı Yiğit Şardan’ın listesinde yer alan Serkan Sevim, Fatih Terim’le alakalı olarak özel açıklamalarda bulunmuş oldu. Sevim yapmış olduğu açıklamalarda, ‘Fatih Terim’in geçmiş olduğumuz iki – üç aylık dönem içerisinde yapmış olduğu açıklamalar oldukça yanlış. Fatih Terim gelir bir özür diler, yanlış anlaşıldım şeklinde konuşma yaparsa, bizler de yapıcı konuşmalar yapabiliriz’ ifadelerine yer verdi.

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde altı tane başkan adayından bir tanesi olarak öne çıkan Yiğit Şardan’ın listesinde yer almakta bulunan Serkan Sevim, Fatih Terim’in özür dileyecek olması halinde yapıcı konuşmalar yapılabilecek olduğunu ifade etti.

Clubhouse platformu içerisinde soruları cevaplamış olan Sevim, ‘Fatih Terim’in geçmiş olduğumuz iki üç aylık dönem içerisindeki yapmış olduğu açıklamalar tamamen yanlış. Fatih Terim gelir bir özür diler, yanlış bir şekilde anlaşıldım şeklinde konuşma yapar ise, bizler de yapıcı konuşmalar yapabiliriz’ ifadelerine yer verdi. Bir tane üyenin ‘Eğer ki sizin yönetiminiz Sportif A.Ş’yi satma konusunda bir karar alır ise ne yaparsınız, sattırmama amacıyla uğraşır mısınız, istifa eder misiniz?’ ifadeleriyle sormuş olduğu sorusuna verilmiş olan ‘Evet veyahut hayır diyemem. Konuyu görmenin yanı sıra tartışmak ile birlikte şartlara bakmak lazım’ şeklindeki cevapta üyeler tarafından tepkiyle karşılanmış oldu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.